Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
16:13    |    02/04/2015

Harrison Ford se recuperează "remarcabil" după accidentul de avion

Actorul american Harrison Ford, în vârstă de 72 de ani, se află la domiciliul său din Los Angeles unde se recuperează "remarcabil" după rănile suferite în prăbușirea avionului său, a informat miercuri prietenul și producătorul Frank Marshall, conform revistei Variety.

Harrison Ford a realizat la 5 martie o aterizare forțată pe un teren de golf din apropiere de aeroportul Santa Monica. Accidentul s-a produs din cauza unei opriri a motorului, la scurt timp de la decolare.

În urma impactului, vedeta filmelor 'Star Wars' și 'Indiana Jones' a trebuit să fie spitalizat și operat pentru o gleznă ruptă și o fractură pelviană, potrivit surselor locale.

"Am vorbit cu el și se simte bine. Este destul de șifonat dar se recuperează remarcabil. Vrea să joace tenis", a asigurat Marshall, producătorul seriei 'Indiana Jones', care a evidențiat talentele de pilot ale lui Ford pentru a rezolva această situație periculoasă.

"Este într-adevăr un pilot bun. A făcut o aterizare incredibilă", la urma urmei vorbim despre 'Indiana Jones'', a subliniat Marshall. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready