Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
18:20    |    20/09/2013

Oferte speciale pentru sezonul de toamnă, în stațiunile balneare

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) au lansat, vineri, campania de oferte speciale dedicate sezonului de toamnă, la prețuri ce încep de la 330 de lei pentru un sejur de șase nopți cazare și mic dejun, informează cele două asociații profesionale.

În program au intrat peste 50 de agenții de turism membre ale ANAT și aproximativ 35 de unități de cazare.

Programele destinate refacerii și întreținerii sănătății în perioada de extrasezon—"O săptămână de refacere în stațiunile balneare", "Decada balneară", "Hai la băi" și "Wellness balnear"—oferă celor interesați beneficiul efectelor terapeutice ale factorilor naturali de cură și posibilitatea de a petrece o vacanță de sănătate într-o perioadă mai puțin aglomerată și la tarife atractive.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă și tratament în hoteluri de 2, 3 și 4 stele.

Doritorii pot alege pachete în stațiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olănești, Buziaș, Călimănești—Căciulata și Covasna.

Prețurile la pachetele turistice oferite în cadrul programului "O săptămână de refacere" încep de la 330 de lei/persoană pentru un hotel de trei stele și includ șase nopți cazare, cu mic dejun, două proceduri/zi și o consultație medicală la sosire, pe baza recomandării medicale.

Pentru programul "Decada balneară", pachetul cuprinde 10 zile în stațiune, nouă nopți de cazare la un hotel de două stele, cu pensiune completă pe durata sejurului, tratament minimum șapte zile, câte două proceduri/zi, o consultație medicală la începutul sejurului, la un tarif maximal recomandat de 710 lei/persoană.

Campania se derulează în intervalul 20 septembrie—10 decembrie 2013.

Sursa:”AGERPRES

 
Banner
Banner
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready