Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
17:28    |    22/07/2014

„Mă uit în ochii tăi şi nu cred că ai suflet”. Discuţia extrem de dură dintre Joe Biden şi Vladimir Putin

La o întâlnire din 2011, de la Moscova, vicepreşedintele SUA Joe Biden s-a apropiat de Vladimir Putin, pe atunci premierul Rusiei, şi i-a spus: „Mă uit în ochii tăi şi nu cred că ai suflet”. Răspunsul lui Putin l-a şocat pe oficialul american.

Vicepreşedintele SUA Joe Biden a povestit jurnaliştilor de la New Yorker, care au realizat un portret al politicianului democrat american, ce s-a întâmplat în timpul unei întâlniri cu Vladimir Putin, care a avut loc la Moscova, în 2011.

“Domnule prim-ministru, mă uit în ochii tăi şi nu cred că ai suflet”, i-a spus Biden lui Putin. Putin s-a uitat la el, a zâmbit şi i-a răspuns: “Ne înţelegem unul pe altul”. “Ăsta este omul!”, le-a spus Biden jurnaliştilor americani.

Biden i-a mai spus lui Putin că biroul său de premier este “magnific”. Putin i-a răspuns râzând: “E incredibil ce poate să facă capitalismul, nu-i aşa?”.

Publicaţia l-a intervievat şi pe preşedintele Barack Obama, cu care Joe Biden a concurat pentru nominalizarea democraţilor la preşedinţia SUA. 2Cred că Joe ar fi un preşedinte superb. A văzut slujba de aproape, ştie ce presupune. Înţelege cum să separe ceea ce e cu adevărat important de ce este mai puţin important. Cred că ştie să relaţioneze foarte bine cu oamenii. Îi place politica şi are relaţii importante în Congres, care o să-i folosească”, a spus Obama despre ideea că Biden va candida în 2016 pentru a treia oară la preşedinţie.

Un consilier al lui Biden a povestit un episod dintre Obama şi Biden, despre cum cei doi au devenit apropiaţi, în ciuda concurenţei lor politice. “Joe şi Barack luau prânzul şi Obama îi zice lui Biden: Tu şi cu mine am devenit buni prieteni. Mi se pare foarte surprinzător. Iar Joe zice: Eşti al dracului de surprins (You’re fucking surprised!)”.
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready