Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
16:20    |    15/09/2017

Trump condamnă atentatul de la Londra și susține că teroriștii trebuie tratați într-o manieră mult mai dură

Președintele american Donald Trump a denunțat vineri atentatul de la Londra, unde o explozie s-a produs la stația de metrou Parsons Green, și a afirmat că teroriștii trebuie tratați într-o manieră mult mai dură, relatează DPA și Reuters.

Explozia unui dispozitiv improvizat produsă vineri dimineața la metroul din Londra s-a soldat — conform ultimului bilanț — cu rănirea a 22 persoane care sunt spitalizate. Incidentul a fost calificat de poliția britanică ca fiind 'terorist'.

'Un alt atac la Londra comis de un lup singuratic (terorist). Aceștia sunt oameni bolnavi și demenți care se află în atenția Scotland Yard. (Măsurile) trebuie să fie proactive!', a scris Trump pe Twitter.

'Teroriștii singuratici trebuie tratați într-o manieră mult mai dură. Internetul este principalul lor instrument de recrutare pe care trebuie să-l blocăm și să-l folosim mai bine!', a mai scris el.

Trump încearcă să pună în aplicare ordinul privind interdicția de călătorie în SUA pentru imigranții din 6 țări musulmane, însă a întâmpinat rezistență din partea instanțelor judecătorești.

'Interdicția de călătorie în Statele Unite ar trebui să fie mult mai largă, mai dură și mai precisă — însă, în mod stupid, nu ar fi corect politic!', a mai spus el.

AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready