Paris
London
New York
Saturday, 27 April, 2024
Last Update 20:20
23:00    |    20/07/2014

Regulile de acces la concertele lui Julio Iglesias din Romania

Accesul la concertul pe care cântăreţul Julio Iglesias îl va susţine duminică, pe stadionul Dunărea din Galaţi, va fi permis de la ora 19.30, informează organizatorii.

Concertul live al lui Julio Iglesias va începe la ora 20.30, iar cântăreţul va interpreta unele dintre cele mai frumoase piese ale sale, care au fost lansate pe parcursul celor 46 de ani de activitate.

Organizatorii concertului recomandă publicului să ajungă în timp util la locul unde va avea loc evenimentul, pentru a evita aglomeraţia la punctele de acces, şi să respecte regulile de acces.

Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu umbrele, brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, nu va fi permis accesul cu umbrele, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă.

Totodată, în zona de concert, vor fi amenajate spaţii comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere şi diferite produse alimentare.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14.00, după această oră putând fi cumpărate de la punctele de vânzare ale stadionului Dunărea. Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie. Astfel, un bilet la categoria a II-a costă 125 de lei, pentru categoria I - 185 de lei şi pentru categoria VIP - 225 de lei.

De asemenea, Julio Iglesias va susţine un concert şi la Sala Palatului din Bucureşti, marţi, de la ora 20.00.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

În luna octombrie 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte sold-out la Sala Palatului din Bucureşti, iar, la numai câteva zile distanţă, a fost ovaţionat de peste 40.000 de spectatori la Târgu-Mureş.


 


 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready