Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
00:54    |    13/10/2014

Bonnie Tyler și Smokie susțin luni un concert la Sala Palatului

Solista Bonnie Tyler și trupa Smokie, legende ale muzicii anilor '70-'80, vor susține, luni, un concert la Sala Palatului, din care nu vor lipsi hituri ca ''It's A Heartache'', ''I Need a Hero'', ''Total Eclipse of the Heart'' din repertoriul lui Bonnie Tyler sau ''Living next door to Alice'', ''Don't play your rock'n roll to me'' sau ''Mexican Girl'' de la Smokie.

Cele două concerte de tip Greatest Hits vor oferi fanilor începând cu ora 19,00 peste trei ore de muzică live, în care publicul îi va putea aplauda la scenă deschisă pe artiști și va putea fredona refrenele celor mai mari hituri.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de copii, își va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", ''Total Eclipse of the Heart'', ''To love somebody'', ''Lost in France'', ''Goodbye to the Islands'', dar și cu multe alte surprize, potrivit site-ului vreaubilet.ro.

Nici trupa Smokie nu se va lăsa mai prejos. Membrii formației vor aduce pe scena Sălii Palatului piesele lor de rezistență: ''Don't Play Your Rock'n'Roll to Me'', ''Lay Back in the Arms of Someone'', ''If You Think You Know How to Love Me'' și, bineînțeles, cel mai popular single al trupei, ''Living Next Door to Alice''.

Biletele costă între 150 și 275 de lei, în funcție de poziția față de scenă, iar alte categorii sunt VIP, 315 lei, și Golden VIP, 500 de lei. Acestea pot fi găsite în rețeaua Vreau Bilet și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

AGERPRES

 
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready