Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
00:10    |    02/03/2015

Bilete cu preț redus, până pe 8 martie, la concertul David Bisbal

Biletele pentru concertul David Bisbal din 18 martie vor putea fi achiziționate, până pe 8 martie, cu reducere de 20% față de prețurile inițiale, informează organizatorii evenimentului.

Oferta este disponibilă atât pe platformele online www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, cât și în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, TUI Travel Center, librăria Mihai Eminescu și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Cântărețul de muzică latino David Bisbal va aduce la București, în cadrul show-ului "Tu Y Yo", melodiile sale de succes dintre care nu vor lipsi "Buleria", "Digale" sau "Corazon Latino".

"În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy și Cel Mai Bun Artist Spaniol din Lume", se arată în comunicat.

Sursa citată adaugă că ultimul său album, "Tu y Yo", lansat în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller-ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready