Paris
London
New York
Wednesday, 24 April, 2024
Last Update 20:20
21:47    |    25/05/2015

"Lord Of The Dance" revine în octombrie la București cu cel mai nou show, "Dangerous Games"

"Lord Of The Dance" revine la Sala Palatului din București pe 6 octombrie cu cel mai recent spectacol, "Dangerous Games", creatorul său, Michael Flatley, venind cu o abordare pe cât de nouă, pe atât de neașteptată, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES de Project Events, organizatorii evenimentului.

Fanii ar trebui să se aștepte să vadă o coregrafie incredibilă, mișcări de dans complexe, vor asculta melodii compuse de Gerard Fahy și vor avea parte și de alte surprize, cum ar fi Nadine Coyle, membră a formației Girls Aloud. Efectele speciale au fost și ele duse la un alt nivel, show-ul integrând holograme și multe alte surprize.

"Am vrut să facem ceva nou și mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui Lord Of The Dance; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente. Aproape toți dansatorii noștri sunt campioni mondiali, de exemplu Dark Lord este interpretat de Tom Cunningham. Alice Upcott (Little Spirit) este o gimnastă de top iar Nadine Coyle, cântăreața ce joacă rolul zeiței Erin, a umplut săli întregi în toată lumea. Dar toți dansatorii noștri sunt niște staruri — și este grozav să te poți da cu un pas înapoi și să îi lași pe cei tineri să strălucească. Muncesc incredibil de mult și este superb să vezi noua generație venind din urmă", a declarat despre noua variantă a show-ului celebrul dansator și coregraf Michael Flatley, citat în comunicat.

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 6 octombrie sunt cuprinse între 100 și 350 de lei. Acestea s-au pus în vânzare luni și pot fi achiziționate de la librăriile Librarium și Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro sau salapalatului.ro. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready