Paris
London
New York
Friday, 05 March, 2021
Last Update 01:02
16:56    |    11/06/2015

Tarja Turunen va susţine un concert, pe 7 decembrie, la Ateneul Român

Soprana Tarja Turunen va susţine un concert, pe 7 decembrie, la Ateneul Român din Bucureşti, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în cadrul turneului "Ave Maria Christmas", potrivit unui comunicat

După turneul susţinut cu succes în jurul lumii pentru promovarea albumului de rock simfonic "Colours of the Dark", soprana se întoarce la originile sale, muzica clasică, printr-un nou turneu, intitulat "Ave Maria Christmas".

Pe 7 decembrie, la Ateneul Român, Tarja Turunen va cânta pentru spectatorii români şi îi va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Acompaniată de pian, vioară şi flaut, Tarja va face încă o dată o demonstraţie a versatilităţii sale vocale, pregătindu-i pe spectatori pentru "magia Crăciunului".

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost solistă a formaţiei Nightwish de la înfiinţarea trupei şi până în 2005, interpretând piese devenite clasice ca "Wishmaster", "Wish I Had an Angel" şi "Sleeping Sun".

După despărţirea de Nightwish, Tarja a început o carieră solo, iar cu ajutorul unor instrumentişti de senzaţie printre care şi toboşarul Mike Terrana, a lansat patru albume de studio.

Artista a dezvoltat şi alte proiecte alternative, printre care "Beauty and The Beat", în cadrul căruia a susţinut concerte în întreaga lume, fiind acompaniată de câte o orchestră locală şi de toboşarul Mike Terrana. Cu "Beauty and The Beat", soprana a venit şi la Bucureşti, în 2013, şi a încântat publicul prezent la Sala Palatului cu interpretări inedite din Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms, Johann Sebastian Bach, dar şi din Queen şi Led Zeppelin.

De curând, Tarja Turunen a experimentat şi rolul de jurat şi de antrenor în show-ul "The Voice of Finland", concurentul din echipa sa fiind desemnat marele câştigător al competiţiei.

Evenimentul de la Ateneul Român este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro, la preţurile de 350 de lei, la categoria VIP, 250 de lei, la categoria I, şi 150 de lei, la categoria a II-a.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready