Paris
London
New York
Wednesday, 24 February, 2021
Last Update 01:02
02:32    |    10/07/2015

Tenorul Jose Carreras va concerta pentru ultima dată în România pe 26 noiembrie

Legendarul tenor Jose Carreras va concerta pentru ultima oară în România pe 26 noiembrie, la Romexpo - Pavilionul Central, informează organizatorul evenimentului - Music Management Event.

"Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere în acest minunat oraș. Îmi amintesc încă audiența minunată, oamenii ce cunosc muzica și sunt atât de generoși și sufletiști. Sunt încântat să revin în București și să cânt în această atmosferă inegalabilă și pentru minunatul public român", a declarat Jose Carreras, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din Europa, Jose Carreras va oferi la București un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei "Belle Epoque" și celebre arii de operă, operetă și din musical.

Conform cerințelor exprimate, Jose Carreras va avea o cameră de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât și în dormitor. Din apartament nu vor lipsi un fax, zece umerașe din lemn și flori nemirositoare.

De asemenea, tenorul dorește să aibă în camera sa, printre altele, apă, ceai, cafea, lapte proaspăt, prăjituri, biscuiți, fără ciocolată, și un coș cu fructe. "Jose Carreras nu are preferințe ieșite din comun în ceea ce privește mâncarea. Își dorește doar ceva ușor de digerat, care să nu conțină usturoi, ceapă și condimente", afirmă organizatorii.

Biletele au fost puse în vânzare prin rețeaua Eventim și prin magazinele partenere.

Spectacolul de la București face parte din turneul mondial de adio al celebrului tenor "A Life in Music", demarat la începutul anului. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready