Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
08:44    |    21/10/2015

Ștefan Bănică susține concerte de Crăciun pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului

Pentru al 14-lea an consecutiv, Ștefan Bănică va susține concerte de Crăciun, pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19,30, informează un comunicat al organizatorilor.

"În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici", a declarat Ștefan Bănică, citat în comunicat.

Din 2002 și până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Ștefan Bănică surprind prin complexitate și spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie, se arată în comunicatul de presă.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro.

În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete: VIP — 200 de lei, categoria I — 150 de lei, categoria a II-a — 100 de lei și categoria a III-a — 60 de lei.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready