Paris
London
New York
Thursday, 09 May, 2024
Last Update 13:59
10:16    |    12/02/2021

Opera Naţională: ''Carmina Burana'', ''La Traviata'' şi 'Tango. Radio & Juliet'' prezentate în Sala Mare a ONB

Trei titluri celebre din repertoriul universal - "Carmina Burana", "La Traviata" şi spectacolul de dans contemporan "Tango. Radio & Juliet" - vor fi prezentate, în săptămâna 15 - 21 februarie, în Sala Mare a Operei Naţionale Bucureşti.

Potrivit unui comunicat postat pe Facebook, spectacolul "Carmina Burana" de Carl Orff este programat pe 17 februarie, în timp ce spectacolul "La Traviata" de Giuseppe Verdi, în regia lui Paul Curran, va avea loc pe 20 februarie.

Duminică, 21 februarie, pe scena ONB va avea loc spectacolul coupé de dans contemporan "Tango. Radio & Juliet" în coregrafia lui Edward Clug. Toate spectacolele încep la ora 18,30.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiţii de siguranţă şi respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Reprezentaţiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare.

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi online, de pe http://tickets.operanb.ro/. Biletele achiziţionate pentru spectacolele anulate şi transformate în vouchere pot fi folosite la achiziţionarea biletelor la următoarele reprezentaţii ce vor fi puse în vânzare la Opera Naţională Bucureşti. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready