Paris
London
New York
Monday, 06 December, 2021
Last Update 16:01
17:14    |    08/09/2012

Terrible accident: Tractor full of workers hit by train. Eight people killed

Eight people were killed and one was severely injured on Saturday in an accident neat Chilieni, Covasna County. A tractor with trailer carrying 12 people was hit by a train. Upon impact, the people in the trailer were thrown 30 meters away. The vehicle was hit by a train going between Targu Mures and Brasov.

A spokesperson for the Covasna Police, Iulia Grigoras, told Mediafax Saturday afternoon that there were seven people killed in the accident. The injured woman who had goine into cardiac arrest could not be resuscitated, despite intervention teams’ efforts. Grigoras said the tractor driver, 78, failed to check for incoming trains, although the railway crossing was properly signaled.

Grigoras added that the driver was not injured in the accident. One of the injured people was taken by a SMURD helicopter to Targu Mures and another was to be taken to Sfantu Gheorghe Hospital by ambulance.

A total of eight people, six women and two men, were killed in the accident. Railway traffic was stopped in the area for several hours.

 

ACCIDENT CUMPLIT: Un tractor plin cu muncitori a fost lovit de tren. 8 oameni au murit

 

Opt persoane au murit şi una a fost grav rănită, sâmbătă, într-un accident produs lângă localitatea Chilieni, judeţul Covasna. Un tractor cu remorcă în care se aflau 12 persoane a fost lovit de un tren. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri. Autovehiculul a fost lovit de un tren personal care circula între Târgu Mureş şi Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat, sâmbătă după-amiază, corespondentului Mediafax, că numărul persoanelor decedate în urma accidentului de la Chilieni a ajuns la şapte. Potrivit sursei citate, femeia rănită care intrase în stop cardiac nu a mai putut fi resuscitată de echipajele de intervenţie, în pofida eforturilor. Grigoraş a spus că şoferul tractorului are 78 de ani şi, deşi trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată, el nu s-a asigurat.

Potrivit sursei citate, şoferul, care nu a fost rănit, a declarat că îi pare rău pentru cei morţi. Grigoraş a afirmat că primele informaţii arată că victimele accidentului erau din municipiul Sfântu Gheorghe. Conform acesteia, unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Târgu Mureş, iar celălalt, cel mai probabil, va fi dus cu ambulanţa la spitalul din Sfântu Gheorghe.

Opt oameni, şase femei şi doi bărbaţi, au murit după ce remorca în care se aflau a fost lovită de un tren. Alţi doi au fost răniţi grav, între care şi şoferul tractorului. Accidentul s-a petrecut în zona localităţii Chilieni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, doar remorca tractorului a fost lovită. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul tractorului nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, autovehiculul fiind lovit de tren.

În prezent, traficul feroviar este oprit în zonă.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready