Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
02:45    |    13/10/2014

Psihiatrul Florin Tudose a murit în urma unui infarct

Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.

Potrivit unor surse din Poliţia judeţului Ialomiţa, Florin Tudose a oprit, duminică după-amiază, la piaţa agroalimentară din localitatea Coşereni, unde a făcut câteva cumpărături. În momentul în care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prăbuşit la pământ. Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute.

"Cum a deschis portbagajul s-a si prabusit, ca secerat. Nici doamna nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Nu intelegea de ce nu mai vine in masina, de la portbagaj. Atunci ne-am repezit noi, mai multi baieti din piata si am incercat sa il ajutam. A oprit si o ambulanta care venea de la Buzau cu un pacient. Au incercat medicii sa ii acorde primul ajutor dar degeaba. Murise. Apoi au ajuns si salvarile chemate... una de la Bucuresti, alta de la Urziceni. Degeaba. Nu apucasera decat sa constate decesul", a declarat unul dintre martorii prezenti la tragedie pentru wowbiz.

În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct. Potrivit medicilor, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj SMURD de la Bucureşti, însă acesta a ajuns acolo când psihiatrul era deja decedat.

Trupul neînsufleţit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Deşi nu există suspiciuni privind eventuala comitere a unor infracţiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa a deschis în acest caz dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit prevederilor legale în astfel de situaţii.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Slobozia, SAJ a fost solicitat la ora 13, 20 să intervină în cazul unei persoane căzute la pământ în localitatea Coşereni, o ambulanţă ajungând la locul respectiv în aproximativ trei minute, bărbatul fiind în stop cardio-respirator. După câteva zeci de minute de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul.

Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

Mediafax

 

 

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready