Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
11:22    |    16/10/2014

BĂSESCU: Am o singură BOALĂ, am boală pe HOȚI și asta nu se tratează

Președintele Traian Băsescu a ținut să  transmită un răspuns RTV după ce ieri televiziunea a prezentat un material în care se preciza că președintele a avut două atacuri cerebrale și suferă de Parkinson. Șeful statului a declarat că informațiile sunt false și a anuntat ca i-a autorizat pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relaţii oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, presedintele susţinând că are o singură boală, şi anume ”boală pe hoţi”.

”Aș face o precizare pentru că am vazut ca un post de televiziune a coborât atât de jos propaganda de denigrare încât  am aflat de atacuri celebrale, de internări la Spitalul Militar, la Fundeni, la Viena. Nu a avut loc niciun fel de astfel de incident în cei 10 ani de mandat. Le spun ca autorizez cei 10 medici care au făcut parte din comisia care mi-a evaluat starea de sănătate sa dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sanatate a președintelui. Vă spun că am o singura boala, boala pe hoti și asta nu se tratează”, a  spus Băsescu.

El a precizat că ”un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare”, încât a aflat de la televizor despre ”atacuri celebrale, despre internări la Spitalul Militar din Bucureşti, la Fundeni, la Viena”.

”Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puţin în cei zece ani, nu ştiu după ce îmi termin mandatul”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele a continuat: ”Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi, şi asta nu se tratează”.

Preşedintele a făcut declaraţia la Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, înainte de plecarea la Summitul Asia - Europa (ASEM) de la Milano.

Postul România TV a relatat, miercuri seară, că preşedintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale şi că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready