Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
00:37    |    13/03/2015

Mizil: "N-am nimic de spus lui Victor, decât «Victor, Victor»"

Fostul parlamentar PSD Oana Niculescu Mizil a declarat, joi, că premierul Victor Ponta vrea să îi "elimine din partid" pe toţi cei cu "putere electorală" şi că nu are "nimic de spus" şefului guvernului decât "«Victor, Victor»".

"Mi se pun şi mie atâtea semne de întrebare (..) N-am nimic de spus lui Victor, decât Victor, Victor. În mod cert are legătură cu constituirea partidului. Astăzi se împlinesc aproape 25 de ani de când bunicul meu a fost ridicat din aceeaşi casă pe nedrept şi dus în puşcărie. Marian este nevinovat. Am intrat amândoi în acest malaxor de mizerie. Nu mai vrea să intru în acest circ al imunităţilor", a spus Mizil, într-o intervenţie la o emisiune a B1 TV .

Mizil a susţinut că de când Marian Vanghelie s-a implicat în formarea unui nou partid, ea şi primarul Sectorului 5 sunt "tocaţi în fiecare zi cu minciuni pe România Tv".

"Tot dosarul a plecat de la Parchetul General. Uitaţi-vă ce se întâmplă în PSD, acei, aşa cum dvs îi numiţi baroni locali, sunt de acord ca justiţia să îşi facă treaba, dar uitaţi-vă ce se întâmplă, toţi oamenii cu putere electorală în PSD sunt decapitaţi în acest moment. Este vreodată Victor Ponta preşedinte de partid, cap de familie cum se zice? Din contră, vrea să îi elimine pe toţi", a mai spus fostul deputat la B1TV.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready