Paris
London
New York
Wednesday, 21 November, 2018
Last Update 13:42
16:37    |    01/12/2017

Tăriceanu: Sunt convins că vom depăși toate dificultățile din prezent, cum am făcut-o și în ultimii 25 de ani

Trăim o perioadă în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt amenințate, o perioadă în care se pare că românii nu-și pot singuri decide viitorul, a declarat, vineri, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a adăugat că este convins "că vom depăși toate aceste dificultăți, așa cum am făcut-o și în ultimii 25 de ani".

"Sărbătorim ziua de 1 Decembrie amintindu-ne valorile și idealurile pentru care au militat înaintașii noștri în anul 1918. Dorința de libertate, de autodeterminare și de a aduna pe toți românii sub un singur steag. Astăzi, trăim o perioadă în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt amenințate, trăim într-o perioadă în care se pare că românii nu-și pot singuri decide viitorul. Sunt convins, însă, că vom depăși toate aceste dificultăți, așa cum am făcut-o și în ultimii 25 de ani, după ce am lăsat în urmă haina grea a comunismului și ne-am pregătit cu toții să construim o societate mai prosperă, o societate mai bună, mai democratică, mai liberă", a afirmat președintele Senatului, în mesajul video postat pe facebook cu prilejul Zilei Naționale.

Tăriceanu a subliniat că, pentru viitor, "cu efortul pe care-l vom face cu toții, vom reuși să clădim o societate mai bună, mai liberă și mai prosperă pentru toți românii".

"Am reușit, prin eforturile depuse de toți românii, să ducem România către valorile euro-atlantice, către aderarea la NATO și EU. La fel cred și pentru viitor, cu efortul pe care-l vom face cu toții vom reuși să clădim o societate mai bună, mai liberă și mai prosperă pentru toți românii. La mulți ani, români! La mulți ani România!", a transmis Călin Popescu Tăriceanu, de 1 Decembrie.

AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready