Paris
London
New York
Tuesday, 14 July, 2020
Last Update 14:44
17:10    |    23/10/2018

METEO: Capitală intră sub ALERTĂ de vânt puternic cu viteze mari la rafală

Meteorologii anunţă, pentru intervalul 23-25 octombrie, vânt puternic în Capitală cu viteze la rafală de până la 70 de kilometri/oră, vremea fiind instabilă, cu cer noros şi ploi slabe. Temperatura maximă în această perioadă va fi de 17 grade, iar cea minimă de 5 grade.

„Vântul se va intensifica treptat, cu viteze la rafală spre dimineaţă în jurul a 45 km/h. Cerul va fi temporar noros, iar temperatura minimă va fi de 8-9 grade”, informează ANM.

Informarea este valabilă pentru Bucureşti, pentru zilele de marţi, (începând cu ora 22:00), miercuri şi joi. Potrivit meteorologilor, miercuri şi joi (dimineaţă) vor fi intensificări ale vântului de 60-70 de kilometri/oră, mai ales după-amiaza.

„În cursul nopţii, vântul va slăbi în intensitate şi va avea viteze în general între 35 şi 45 km/h. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab în a doua parte a zilei. Valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2-5 grade”, mai arată sursa citată.
 
ANM mai precizează că pe parcursul zilei de joi, vântul va mai avea intensificări temporare, cu viteze în general de 40-50 de kilometri/oră, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.


 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready