Paris
London
New York
Thursday, 18 July, 2024
Last Update 13:59
20:37    |    16/06/2020

Ciolacu: Românii vor avea din nou dreptul să-şi exprime liber credinţa

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, că românii vor avea din nou dreptul să-şi exprime liber credinţa, iar Guvernul ar trebui "să dea drumul şi la economie".

"Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-şi exprime liber credinţa, să meargă să aprindă o lumânare şi să asculte slujba! În final, totuşi, au înţeles că pentru PSD nu există jumătăţi de măsură! Am spus că nu vom accepta rămânerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul şi să se roage, dar şi să se trateze în spitale. Cum să accepţi păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?!", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că ar trebui ca Guvernul PNL "să mai facă un pas", iar "dacă s-ar gândi şi la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul şi la economie".

"PSD va continua pe aceeaşi linie: nu votăm nicio prostie a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru sănătatea populaţiei", a transmis Ciolacu. AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready