Paris
London
New York
Tuesday, 27 July, 2021
Last Update 07:42
00:43    |    20/10/2020

Dosar penal pentru schingiuirea animalelor în cazul a trei copii filmaţi lovind nişte câini

Poliţiştii din Argeş au întocmit un dosar penal pentru schingiuirea animalelor, după ce trei copii au fost filmaţi lovind nişte câini.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, infracţiunea este prevăzută în Legea 205/2004 privind protecţia animalelor.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce ilustrează trei minori care lovesc mai mulţi câini legaţi cu sfori, ce tractează bucăţi de material lemnos, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti s-au sesizat din oficiu (...). În urma verificărilor au fost identificaţi minorii care apar în filmări, cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani, precum şi persoana care a postat imaginile pe o reţea de socializare, respectiv un bărbat de 43 de ani, din comuna Hârtieşti", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready