Paris
London
New York
Monday, 06 May, 2024
Last Update 13:59
13:06    |    20/02/2023

Maestrul Gheorghe Zamfir va concerta la Gala Bunei Vestiri, pentru a sustine viata

Asociația Life Call împreună cu Radio România organizează pe 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie. Invitatul de onoare al evenimentului este maestrul Gheorghe Zamfir. Fondurile strânse la eveniment, prin achiziționarea biletelor, vor fi folosite pentru dezvoltarea primei platforme digitale din România de consiliere online gratuită a femeilor în criză de sarcină, dar și pentru a le oferi acestor femei sprijin material și financiar. Fondurile strânse la eveniment, prin achiziționarea biletelor, vor fi folosite pentru dezvoltarea primei platforme digitale din România de consiliere online gratuită a femeilor în criză de sarcină, dar și pentru a le oferi acestor femei sprijin material și financiar.

Concertul desfăşurat sub numele Gala Bunei Vestiri va începe la 19.30. Pe scena Sălii Radio se vor reuni artişti români, cunoscuţi la nivel internaţional. Printre aceştia se numără: "Regele naiului", Maestrul Gheorghe Zamfir, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu şi Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriţă şi Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels.

Gala va fi marcată şi de momente artistice de înaltă încărcătură artistică şi emoţională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan şi de Grupul Psaltic TRONOS.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Accesul la concertul caritabil se face cu începere de la ora 19.00.

Gala Bunei Vestiri, unde artişti şi oameni preocupaţi de bunăstarea şi binele social şi psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie, este o oportunitate unde fiecare se bucură de darul vieţii.

"Ca mamă a cinci copii, cred şi simt că am renăscut şi crescut din toate punctele de vedere, cu fiecare copilaş în parte. Femeile merită întreaga noastră susţinere, pentru ca ele să aibă puterea de a le transmite pruncilor întreaga lor frumuseţe sufletească, nealterată de frici, griji, nesiguranţe. Venind la acest concert unic, cu artişti ce îşi împlinesc cu demnitate vocaţia, ajutaţi pruncii şi mamele să îşi ducă misiunea până la capăt", a declarat Raluca Angel.

"Voi avea marea bucurie să mă întâlnesc pe scenă cu colegi dragi şi cu marele artist Gheorghe Zamfir. Toţi împreună vom oferi publicului de la Sala Radio un concert de înaltă ţinută, însă cea mai importantă este cauza pentru care noi vom cânta. Femeile însărcinate care se află în dificultate au nevoie de sprijin"

O mamă ce a trecut prin momente dificile este cea a marelui Andrea Bocelli, pe care îl apreciez de mult timp, a cărui voce este efectiv o terapie pentru suflet, pe care l-am ascultat de atâtea ori, şi pe care am avut bucuria să-l şi întâlnesc în urmă cu 14 ani în Italia.

Mă gândesc ce mare pierdere ar fi fost pentru noi toţi dacă mama lui ar fi renunţat să mai lupte pentru a-i da viaţă. Vreau sa transmit publicului, şi în special femeilor însărcinate care dintr-un motiv sau altul se gândesc poate sa renunţe la luptă că toţi împreună facem parte dintr-un miracol. Miracolul Vieţii!" - ne-a declarat tenorul Vlad Miriţă.

În perioada 20-25 martie, toate categoriile de bilete la concertul caritabil Gala Bunei Vestiri pot fi achiziţionate cu o reducere semnificativă.

Astfel, preţurile cu discount, în funcţie de poziţia din sală, sunt:

Categoria I - 320 lei în loc de 390 lei
Categoria II - 270 lei în loc de 320 lei
Categoria III - 190 lei în loc de 240 lei

Bilete pot fi achiziţionate online, aici, https://bit.ly/3XvHgcA

Toate fondurile strânse la eveniment, prin achiziţionarea biletelor vor fi folosite cu scopul dezvoltării primei platforme digitale de consiliere online gratuită a acestor femei şi în scopul de le a oferi acestora ajutoare materiale şi financiare.

Proiectul digital al Asociaţiei Life Call implică resurse materiale şi umane semnificative şi se derulează în patru etape majore:

* martie 2023 - Etapa de aliniere metodologică cu specialişti psihologi şi sociologi

* aprilie - septembrie - Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale şi zone ale ţării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) şi realizarea efectivă a cercetării pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional

* iulie - octombrie - Realizarea propriu-zisa a platformei online şi a conţinutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării

* noiembrie - Lansarea platformei online de consiliere şi sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cercetare şi dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care Asociaţia Life Call doreşte să ajungă, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea, partea de cercetare din acest proiect va fi parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.

Prin urmare, fără contribuţia şi implicarea comunităţii acest proiect nu ar fi posibil.

Despre: Asociaţia Life Call are drept misiune derularea de programe educaţionale de prevenţie a crizei de sarcină atât către tineri cât şi către adulţi şi oferirea de consiliere de înaltă calitate şi ajutor susţinut şi concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieţii bebeluşului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire şi blândeţe şi să le ajute material şi financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.


Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face direct pe website lifecall.ro/doneaza, prin virament în conturile deschise la Banca Transilvania:

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

Din 23 martie puteţi DONA recurent 2 Eur/lună.

Trimite FEMEIE la numărul 8845 şi donează 2 EURO lunar*

*Pentru dezabonare, poţi trimite oricând un SMS la numărul 8845 cu codul FEMEIE STOP

Nu se percepe TVA pentru donaţiile prin SMS. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

 

 

 

 

 

 

 

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready