Paris
London
New York
Tuesday, 07 May, 2024
Last Update 13:59
13:00    |    16/08/2023

Gabi Boitan a câștigat cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour

Gabi Adrian Boitan a câștigat cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Radu Mihai Papoe.

"M-am simțit foarte bine aici și mă bucur că a fost foarte multă lume în tribune. Mă bucur că am putut să îmi iau revanșa, deoarece prin iunie m-a bătut într-un turneu ITF la Cluj. Tenis Club Curtea de Argeș e o bază foarte frumoasă. Cred că am jucat prima dată aici la 14 ani, la un turneu internațional și mă bucur că este o tradiție și se țin în continuare turnee aici", a declarat Boitan.

Perechea Nino Ehrenschneider (Germania)/ Quentin Folliot (Franța) a câștigat cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, după ce a învins, scor 6-3, 6-3, dublul Vladimir Filip/ Valentin Vanță.

"Cred ca am jucat un meci grozav. Nivelul nostru a fost din ce în ce mai bun, iar astăzi am jucat un meci foarte bun. Am avut un start bun spre finală.

Un pic de emoții, dar e normal si dupa primul tur am jucat destul de bine. Deci a fost un weekend grozav pentru noi.

Turneul a avut o organizare  foarte buna. Curtea de Argeș un oras frumos, cu multă istorie și ne-ar plăcea să revenim", au declarat câștigătorii.

"Avem un an cu o dublă aniversare. În primul rând aniversăm 25 de ani de Dr. Oetker România și apoi 10 ani de Vitality Open Tour. Ne bucurăm că ducem în continuare acest turneu la cel mai înalt nivel.

Avem jucători din peste 15 țări și ne bucurăm că am avut român câștigători și în finala de dublu. Ne-am pregătit foarte bine anul acesta la capitolul organizare, ca în fiecare an dealtfel.

La ediția aceasta am avut și sprijinul Consiliului Județean" a declarat Alex Schuster, unul dintre membrii boardului Dr. Oetker România.

"Ne bucură că și anul acesta am putut organiza două concursuri internaționale foarte importante pentru Tenis Club și Municipiul Curtea de Argeș.

Este vorba de Argeș Cup, rezervată juniorilor U 12 din cadrul Tennis Europe și Vitality Open Tour, competiție ITF, cu premii de 15.000 de dolari.

Ne-a bucurat că la cea de a X-a ediție au fost prezente la start 15 țări și aproximativ 70 de jucători.

Curtea de Argeș a devenit un punct de reper pe harta tenisului internațional prin evenimentele organizate timp de peste 13-14 ani.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready