Paris
London
New York
Friday, 22 January, 2021
Last Update 09:52
00:08    |    16/03/2020

Compania-mamă a Christian Dior şi Louis Vuitton îşi va folosi fabricile de parfum pentru a produce dezinfectant de mâini

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, a anuntat ca si-a pus la lucru fabricile de parfum din conglomeratul sau, LVMH, pentru a incepe sa produca "cantitati semnificative" de dezinfectant de maini pentru a-l dona spitalelor care se confrunta cu deficite, potrivit FT.

Conglomeratul de lux LVMH a anuntat ca va converti facilitati care produc in mod normal parfumuri pentru Christian Dior, Guerlain si Givenchy intr-un efort pe care il va mentine "cat timp este nevoie".

"Prin aceasta initiativa, LVMH isi extinde ajutorul acordat pentru a adresa lipsa de produse in Franta, ceea ce va permite mai multor oameni sa ia masuri pentru a se proteja in fata raspandirii virusului", a anuntat compania.

LVMH este una dintre cele mai valoroase companii din Franta, intrucat intreg conglomeratul valoreaza 155 miliarde euro, chiar si dupa ce a pierdut 23% din valoare de la inceputul anului.

În „Hexagon” s-au închis restaurantele, cafenelele și toate magazinele care nu sunt esențiale în încercarea de a combate virusul care a ucis peste 6.000 de oameni în întreaga lume. Peste 6.000 de persoane au murit din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 163.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China.

Cel mai mare acționar al companiei este miliardarul francez Bernard Arnault. Printre brandurile de parfumuri și cosmetice din portofoliul conglomeratului se numără Acqua di Parma, Fenty Beauty by Rihanna, Givenchy, Guerlain, Kendo, Kenzo, Marc Jacobs, Christian Dior.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready