Paris
London
New York
Tuesday, 18 June, 2024
Last Update 13:59
11:56    |    05/11/2015

Unde era Dumnezeu in momentul incendiului de la Club Colectiv ?

Unde era Dumnezeu in momentul incendiului din Club Colectiv ? Faina intrebare !

Era exact in acelasi loc, in care era si in urma cu aproape 2000 de ani, cand Fiul sau era in agonie, scuipat si injunghiat, pe Crucea de pe Golgota.

Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul sau, iar apoi L-a inzestrat cu RATIUNEA de a gandi, VOINTA de a face si AFECTIVITATE, pentru a IUBI. Toate acestea pentru ca omul sa poata deveni si dupa Asemanare cu El, pentru a-L indumnezei.

Off ... dar Dumnezeu i-a mai daruit ceva omului: LIBERTATEA... libertatea de a alege, libertatea de a-L crucifica chiar pe Dumnezeu, libertatea de a da cu pietre, chiar daca pentru asta a trebuit sa poarte EL Insusi povara acestei SUFERINTE ! Dumnezeu a ramas intotdeauna fidel creatiei Sale. Nu si-a retras niciodata darurile, chiar si atunci cand omul a optat pentru a-L nega !

NU DUMNEZEU este cauza RAULUI ! RAUL are legatura cu optiunea omului !!!

La Club Colectiv, NU Dumnezeu a taiat bilete la intrare ... NU Dumnezeu a dat aprobarile de functionare pentru acel loc, NU El a facut sa dispara extinctoarele si nici Sprinklerele... nu El s-a jucat cu artificiile ... nu EL, ci oamenii, semenii nostri !

In schimb, El se afla in fiecare lacrima pe care o varsa omul aflat in suferinta ... si pe fiecare cruce despre care avem senzatia ca ne apartine.

George Grigoriu

 
Banner
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
Banner
 
ipv6 ready