Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
20:13    |    23/03/2013

Udrea: Lucrurile nu pot rămâne aşa !

Elena Udrea a acuzat, sâmbătă seara, faptul că nu s-a rezolvat de către Comisia de numărare a voturilor contestaţia depusă la finalul Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL şi a precizat că lucrurile nu pot rămâne aşa.

Potrivit Elenei Udrea, Vasile Blaga a fost declarat câştigător, deşi contestaţia nu era soluţionată. "Cei de la comisia de organizare nu au soluţionat contestaţia, au anunţat rezultatul fără a rezolva contestaţia. (...) Am cerut renumărarea voturilor pentru că nu s-a spus de la început câte voturi nule sunt. (...) O să discutăm cu cei de la comisie. Au plecat şi voturile, vom merge în Modrogan. (...) Lucrurile nu pot rămâne aşa, trebuie să se rezolve această contestaţie", a afirmat Elena Udrea.

Întrebată despre posibilitatea scindării partidului, Udrea a spus: "Nu aş vrea nici măcar să mă gândesc la această posibilitate. Sala era împărţită în două, între moţiunea dlui Vasile Blaga şi moţiunea pe care o reprezint. Nu vreau să mă gândesc la altceva. Partidul trebuie să rămână unit. (...) Lucrurile trebuie rezolvate ca între colegi, nu ca între duşmani".

Elena Udrea a menţionat că ar trebui să se intre în turul al doilea, dacă va fi soluţionată contestaţia pe care a depus-o. "Eu cred că l-aş fi învins pe dl Blaga în turul doi", a susţinut Udrea.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready