Paris
London
New York
Saturday, 27 April, 2024
Last Update 20:20
13:43    |    26/06/2017

Mihai Tudose, validat de CExN al PSD pentru funcția de premier

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, luni, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul interimar al Muncii a adăugat că au existat șase nume care au fost propuse dezbaterii CExN.

"Cinci dintre noi am refuzat această propunere, pentru mine cred că nu mai era niciun fel de surpriză, pentru că eu m-am pronunțat în spațiul public de trei zile că nu voi accepta această propunere", a arătat Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă Mihai Tudose va performa, aceasta a arătat că el și-a îndeplinit toate obiectivele, blocate însă de premierul Sorin Grindeanu.

"Este Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, care este gata încă din data de 15 mai. Atunci s-a depus la Cabinetul prim-ministrului și lista cu pachetele de acțiuni pentru FSDI și proiectul de lege. Din păcate, n-am înțeles nici noi de ce premierul a blocat acest punct foarte important din programul de guvernare", a arătat Olguța Vasilescu.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat în unanimitate pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, au declarat surse politice pentru AGERPRES.

Propunerea, care i-a aparținut președintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot în unanimitate, fiind înregistrate patru abțineri. Între cei care s-au abținut de la vot s-ar fi aflat Codrin Ștefănescu, Nicolae Bădălău, Paul Stănescu.
 
Liviu Pleșoianu (PSD): Nu voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu anunță că nu va vota un guvern PSD-ALDE condus de Mihai Tudose.

''Am spus că, după moțiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: Nu voi vota noul Guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi împotriva tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat nu suntem bătaia de joc a nimănui! Este lamentabil ce s-a întâmplat azi...P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe nicio cale. Nu voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct'', a scris deputatul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru a ocupa funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready