Paris
London
New York
Sunday, 27 May, 2018
Last Update 22:31
12:04    |    04/07/2017

Kovesi la CSM: Nu îmi dau nicio demisie, nu am motive; nu sunt tensiuni în DNA

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat, marți, la sediul CSM, că nu are motive să își dea demisia din funcție, punctând că nu sunt tensiuni în DNA.

"Nu este vorba de niciun conflict, e o cerere prin care am cerut un aviz consultativ în vederea revocării a doi procurori care lucrează în DNA. (...) Am cerut revocarea a doi procurori, conform procedurii. Nu pot să detaliez motivele. (...) Nu este nicio tensiune, activitatea se desfășoară normal. Sunt peste 160 de procurori în DNA, aici vorbim de propunerea de revocare a doi procurori din DNA", a afirmat Kovesi.

Întrebată dacă își va da demisia din funcție, aceasta a negat, spunând că nu are motive. "Nu, nu îmi dau nicio demisie, nu am motive", a susținut șefa DNA.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) discută marți cererea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de revocare din funcție a procurorilor Doru Țuluș și Mihaiela Moraru Iorga, dar și solicitările de încetare a activității formulate de anchetatorii Adrian Țîrlea și Doru Văcaru.

AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready