Paris
London
New York
Saturday, 22 February, 2020
Last Update 13:26
00:56    |    30/01/2018

Dragnea: Am speranţa că acest guvern va sta în funcţie cu acest premier până în 2020

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, şi-a exprimat speranţa că noul Cabinet, învestit luni de Parlament, va sta în funcţie până la finele mandatului, respectiv până în anul 2020.

"Este o majoritate de peste 60% care dă stabilitate Guvernului şi care dă şi încredere. Are toate condiţiile Guvernul condus de doamna Dăncilă să pună în practică programul de guvernare, să-şi atingă ţintele stabilite prin programul votat în Parlament. Va avea spirjinul Parlamentului, va avea sprijinul coaliţiei de guvernare. Am convingerea că va gestiona foarte bine relaţia dintre Guvern şi coaliţia politică. (...) Am înţeles că vor avea o şedinţă de guvern miercuri, unde vor adopta una-două măsuri importante, şi am speranţa şi eu, şi colegii mei că acest guvern va sta în funcţie cu acest prim-ministru până la sfârşitul mandatului, în 2020", a declarat Dragnea la Parlament.

El a adăugat că evaluarea miniştrilor va fi unul dintre obiectivele premierului Viorica Dăncilă.

"În întâlnirile din coaliţie, periodic, va prezenta stadiul implementării programului de guvernare, va spune coaliţiei unde sunt sincope şi unde crede că trebuie să se ia măsuri, dacă va fi cazul, va veni să spună unde are nevoie de sprijin parlamentar, sprijin politic, cred că va fi o altfel de relaţie şi o relaţie firească de colaborare şi de comunicare atât în interiorul Guvernului, cât şi în exterior", a explicat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că va merge la Palatul Cotroceni, alături de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a participa la ceremonia de depunere a jurământului de către noul Cabinet. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready