Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
03:03    |    30/11/2015

Steaua - Astra Giurgiu 0-1. Mirel Rădoi a demisionat !

Liderul Astra Giurgiu a învins campioana Steaua București cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci desfășurat în Complexul Sportiv "Nicolae Dobrin" din Pitești, în etapa a 19-a Ligii I de fotbal. Astra a dat lovitura la ultima fază a meciului (90+5), când fundașul Valerică Găman a marcat cu o lovitură de cap de la circa 12 metri, în urma unui corner executat de Fernando Boldrin.

Rădoi a demisionat

Directorul sportiv Mirel Rădoi a demisionat, duminică seara, după înfrângerea suferită la Pitești. "Am luat hotărârea de a nu mai continua la Steaua, e momentul să ne despărțim. Rezultatele echipei de până acum m-au făcut să iau această decizie. Din păcate nu s-a mai putut și îmi asum această responsabilitate. Eu trebuie să fiu primul care pleacă. I-am rugat pe cei din staff-ul tehnic să rămână pentru a nu crea o debandadă la echipă în perioada următoare", a spus Rădoi la finalul partidei de la Pitești la postul Digi Sport.

El a adăugat că decizia este definitivă, fiind luată înainte de partida cu Astra Giurgiu. "Indiferent ce se întâmpla în acest meci cu Astra, eu luasem decizia de a renunța încă de ieri (n.r. — sâmbătă). Am hotărât să vin totuși aici (n.r. — la Pitești) pentru a nu crea probleme în sânul echipei. Dacă nu se mai crede în ideile mele și dacă nu pot să îmi pun în practică filosofia mea... atunci eu vreau să mor pe mâna mea. Nu mă mai poate întoarce nimic. Nici măcar o discuție cu patronul", a menționat el.

Acesta a subliniat că jucătorii nu au nicio vină, adăugând totuși că așteaptă de la ei o altă atitudine în partidele următoare. "Jucătorii nu au nicio vină, eu sunt singurul responsabil, eu am adus echipa pe acest loc în clasament (n.r. — locul 4, la 10 puncte în spatele liderului Astra Giurgiu). Mi-aș dori ca jucătorii să fie mai responsabili și să mă Ťsalvezeť, adică să înceapă să câștige chiar începând de miercuri. Sufletește voi rămâne alături de Steaua și de acești jucători. Ei trebuie ajutați, nu judecați", a precizat Rădoi.

Fostul fotbalist Mirel Rădoi a fost instalat la conducerea tehnică a formației Steaua la începutul lunii iunie, preluând postul lăsat liber de antrenorul Costel Gâlcă. Rădoi a ocupat funcția de director sportiv al echipei bucureștene deoarece nu deține licență de antrenor. Ca antrenor principal la Steaua figurează în acte Dumitru Dumitriu.

Steaua are o singură victorie în ultimele șase etape, două egaluri și trei eșecuri, pierzând trei din ultimele patru meciuri. Astra e neînvinsă de patru partide, dintre care a câștigat trei. 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready