Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
00:00    |    27/12/2012

VOCEA ROMANIEI: Julie Mayaya a câştigat marele premiu de 100.000 de euro

Julie Mayaya a fost desemnată "Vocea României", în cadrul marii finale a show-ului, difuzată miercuri seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.
 

În cea de-a doua zi de Crăciun, miercuri, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României", de la Pro TV, şi-a desemnat câştigătoarea - Julie Mayaya. Marea finală în care s-au luptat Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre a avut toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

În cadrul marii finale a show-ului "Vocea României", care a durat circa patru ore, Julie Mayaya a încântat juriul şi publicul cu trei piese. Julie Mayaya a interpretat singură piesa "Je t'aime" de Lara Fabian. Totodată, Julie Mayaya a cântat împreună cu Andi Moisescu un colaj de piese româneşti ("Fetiţele din Bucureşti", "Sanie cu zurgălăi", "Strada Speranţei", "O lume minunată") şi împreună cu antrenorul ei, Horia Brenciu, melodia "Cose della vita" de Eros Ramazzotti.

Pe locul al doilea în finala "Vocea României" s-a situat Vizi Imre, pe locul al treilea - Cristi Nistor, iar pe poziţia a patra - Tibi Scobiola. Finala show-ului "Vocea României" a fost presărată cu numeroase momente artistice, una din apariţiile memorabile fiind cea în care pe scenă a urcat Dana International, care a interpretat piesa care a consacrat-o - "Diva". Totodată, Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon al show-ului "Vocea României", a interpretat împreună cu artista Alice Francis piesa "White Christmas".

Gazdele show-ului "Vocea României" au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.

Nu ştiu ce o să fac cu banii în cazul în care am să fiu câştigătoarea acestui concurs. Primul lucru pe care vreau să mi-l cumpăr este un apartament în Bucureşti. Restul de bani probabil îi voi investi în cariera mea muzicală", a declarat Julie Mayaya.

"Acest concurs, pentru mine, este un pas major în cariera mea. Am reuşit să atrag atenţia întregii ţări asupra mea. De la Horia (Horia Brenciu, n.r.) am învăţat că secretul unei cariere de succes este să menţii această atenţie cât mai mult şi mai frumos posibil. Acesta, cred, este cel mai înţelept sfat pe care l-am primit de la antrenorul meu", a declarat Julie în interviul acordat Mediafax.

 

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready