Paris
London
New York
Tuesday, 30 May, 2023
Last Update 21:32
02:09    |    29/05/2013

Ilie Nastase si Brigitte Sfat se pregatesc de nunta. Cei doi au depus actele la starea civila

Au aparut zvonuri de nunta pentru Ilie Nastase si Brigitte Sfat, care dupa 3 ani de relatie tumultoasa vor sa faca pasul decisiv al casatoriei, informeaza PROTV.

In timp ce mireasa, cu 30 de ani mai tanara, vine dupa doua mariaje esuate, celebrul tenisman a fost insurat si el de trei ori. Dar asta nu ii impiedica sa priveasca viitorul cu optimism, asa ca si-au depus deja actele la Timisoara.

Desi sunt extrem de discreti, pe 24 mai, cei doi au facut primul pas inaintea casatoriei. Vasile Tarceatu, director Directia Evidenta Populatiei Timisoara: "Data nu am stabilit-o. Ei se pot casatori peste 10 zile. E publica treaba. Am afisat. "

Contactata telefonic, viitoarea mireasa a pastrat cat a putut de mult secretele ceremoniei.

"Tot timpul am declarat ca anul aceasta vreau sa ma marit.... Nu pot da niciun raspuns, nici noi nu stim, nu am anuntat nici familia, nici copiii, vor afla acum a declarat Brigitte Sfat.

In doar cateva zile, pe data de 2 iunie, Brigitte Sfat si Ilie Nastase ar putea veni la Casa Casatoriilor din Timisoara, ca sa isi oficializeze relatia. Daca vor insa o cununie neconventionala, ar putea solicita ca ofiterul starii civile sa ii declare sot si sotie in alta parte.

Ilie Nastase a fost casatorit de trei ori, cu Dominique Grazia, Alexandra King si Amalia, care i-au daruit cinci copii. La randul ei, Brigitte a fost maritata de doua ori si are doi copii. Amandoi afiseaza deja verighetele de peste 20.000 de euro, comandate special de la Paris:

Brigitte Sfat: "Le purtam de un an de zile. Dar speram sa fie un eveniment intim, un eveniment pentru noi, asa cum sade bine la casa omului."

La sfarsitul lui 2011, Brigitte Sfat a primit de la vestitul tenisman si un inel de logodna, de 22.000 de euro, cu 18 diamante scanteietoare.

Chiar ea si l-a ales, de la Londra, unde au fost intr-o calatorie romantica.

Cat despre rochia de mireasa, Brigitte a probat deja mai multe modele acum doua luni, la un targ de nunti din Timisoara.

A fost atrasa initial de o tinuta tip sirena, care sa-i scoata silueta in evidenta: nu degeaba a fost una dintre cele zece finaliste ale Top Model of The World.

Cei doi au planuri mari: lucreaza impreuna la un proiect mai vechi al lui Ilie Nastase, Academia de Tenis, si vor sa construiasca cel putin sase terenuri de tenis pentru copii.

 

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready