Paris
London
New York
Saturday, 27 April, 2024
Last Update 20:20
22:44    |    29/09/2014

George Clooney și Amal Alamuddin s-au căsătorit la primăria din Veneția

George Clooney și Amal Alamuddin, sobri și eleganți, s-au căsătorit oficial luni la prânz la primăria din Veneția, după ce au serbat unirea destinelor lor printr-un lung week-end de fast și strălucire în cetatea dogilor, transmite AFP.

Dl și dna Clooney, care și-au jurat credință sâmbătă seara, în cadrul unei ceremonii private, și-au spus din nou 'da', în fața lui Walter Veroni, prieten al mirelui și fost primar al Romei, care a oficiat căsătoria civilă. Ttotul a durat circa zece minute. Cei doi soți s-au urcat din nou în șalupa 'Amore', îndreptându-se spre aeroportul 'Marco Polo', de unde au decolat spre Londra, la bordul unui avion privat.

La sosirea la primărie, alături de soția lui extrem de elegantă în costum crem și pălărie asortată, actorul de 53 de ani, multă vreme unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, a glumit cu mulțimea. La cununia civilă nu a fost prezent niciunul din invitații celebri din week-end.

'Nunta a fost mai mult decât perfectă. Le stă atât de bine împreună!', a declarat pentru AFP tatăl miresei, Ramzi Alamuddin.

Cu puțin înainte de sosirea cuplului, o pisică neagră, semn de ghinion la italienii superstițioși, a traversat piața primăriei. Tot în piață manifestau funcționari municipali împotriva austerității bugetare și a corupției din oraș.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready