Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
17:21    |    06/11/2014

Forbes: Beyonce este cea mai bine plătită femeie din industria muzicală

Beyonce se află în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătite femei din industria muzicală, după ce a obținut venituri de 115 milioane de dolari pe parcursul anului trecut, relatează starpulse.com.

Starul pop a câștigat o mare parte de bani prin turneul său internațional "The Mrs. Carter World Tour", dar și din lansarea surpriză a albumului său intitulat "Beyonce" în luna decembrie a anului trecut. De asemenea, campaniile publicitare pentru giganții L'Oreal și Pepsi i-au rotunjit veniturile cântăreței.

Potrivit sursei citate, Beyonce a câștigat peste dublul anului precedent, atunci când a ocupat locul al patrulea pe lista Forbes.

Pe locul al doilea în clasamentul Forbes figurează la mare distanță Taylor Swift, cu 64 milioane de dolari, urmată de P!nk, cu 52 milioane dolari, Rihanna, cu 48 milioane de dolari, și Katy Perry, cu 40 milioane de dolari.

Câștigurile au fost calculate din iunie 2013 până iunie 2014 și au examinat veniturile provenite din turnee, vânzări de albume, publicații, vânzări de produse, etc.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready