Paris
London
New York
Tuesday, 18 June, 2024
Last Update 13:59
18:38    |    22/05/2015

Madonna amână debutul turneului 'Rebel Heart'

Madonna a anunțat că amână până în ianuarie anul viitor concertele prevăzute să aibă loc în august și septembrie la Miami și Atlanta (SUA), și cele de la San Juan (Puerto Rico), orașe în care urma să debuteze turneul său 'Rebel Heart', relatează vineri EFE.

"După cum știu fanii mei, spectacolul trebuie să fie perfect. Montarea tuturor elementelor necesită mai mult timp decât credeam", a informat diva pe site-ul său pentru a justifica amânarea reprezentațiilor.

Vedeta americană a muzicii pop și-a cerut "scuze pentru inconvenientele cauzate fanilor" pentru aceste modificări ale datelor concertelor.

La Montreal (Canada), unde concertul fusese stabilit inițial pentru începutul lunii septembrie, se va desfășura cu o săptămână mai târziu la 9 septembrie.

Inițial cele două spectacole de la Miami, 29 și 30 august, care aveau rolul de a deschide noua serie de concerte a Madonnei au fost mutate la sfârșitul turneului, la 23 și 24 ianuarie 2016.

Spectacolul din Atlanta, prevăzut inițial pentru data de 30 septembrie 2015, a fost amânat pentru 20 ianuarie 2016, iar cele din Puerto Rico, prevăzute pentru 5 și 6 septembrie 2015, au fost mutate la 27 și 28 ianuarie anul viitor.

Spectacolul din Puerto Rico este primul al divei americane în această insulă după 22 de ani, când artista a suscitat numeroase controverse pentru gestul ei de pe scenă de a-și trece printre picioare drapelul Puerto Rico. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready