Paris
London
New York
Tuesday, 18 June, 2024
Last Update 13:59
15:43    |    28/06/2015

Placido Domingo: 'Nu știu cât timp voi mai cânta'

Tenorul spaniol Placido Domingo va oferi, în încheierea stagiunii de la Teatro Real din Madrid, un mic concert în locul reprezentației prevăzute cu opera 'Gianni Schicchi', de Giacomo Puccini, în care, după cum a mărturisit chiar el, nu este în stare că joace, fiind extrem de marcat de moartea surorii lui, la 9 iunie, scrie sâmbătă ziarul spaniol 'ABC'.

Celebrul artist a relatat vineri că nu a mai cântat de cinci săptămâni, anulându-și mai multe angajamente pentru a fi alături de sora sa, care urma un tratament contra cancerului în SUA. În prezent, el repetă pentru concertul din capitala Spaniei, din 30 iunie, care se va relua în 3, 6, 9 și 12 iulie.

'Când sunt în vacanță, rareori trec două sau trei zile fără să cânt', a spus el, menționând că îi este greu să-și reia activitatea după o întrerupere atât de lungă. 'Dar, după cum se spune în lumea spectacolului, *the show must go on*. Imi va fi greu să urc din nou pe scenă, mai mult din cauza stării mele sufletești, decât din motive de voce. Dar surorii mele i-ar plăcea. Mă rog pentru ea, ca să ne ajute să mergem înainte și, cel mai bun lucru este să am mintea ocupată'.

În vârstă de 74 de ani, Placido Domingo are multe proiecte, dar nu vrea să vorbească despre viitor: 'Nu știu cât timp voi mai cânta', spune muzicianul spaniol apreciat în întreaga lume. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready