Paris
London
New York
Tuesday, 18 June, 2024
Last Update 13:59
10:56    |    24/08/2015

Poliția australiană îl anchetează pe Mel Gibson pentru bruscarea unei fotoreportere

Poliția australiană a început să ancheteze luni informații potrivit cărora actorul american Mel Gibson ar fi jignit și bruscat o fotoreporteră care îl fotografiase în compania unei tinere, relatează AFP.

Kristi Miller, fotoreporter la cotidianul Daily Telegraph din Sydney, a spus că i-a făcut două fotografii lui Mel Gibson (59 de ani) în timp ce acesta pleca duminică seară de la un cinematograf din oraș, însoțit de Rosalind Ross (24 de ani), motiv pentru care a fost agresată de actor.

Miller a declarat că a fost împinsă de Gibson și insultată. Actorul 'nu era în apele lui', a adăugat fotoreportera, precizând că a fost și scuipată în față. 'Am fost șocată că am fost împinsă', a afirmat ea.

Poliția din New South Wales a anunțat că investigheze incidentul, fără să precizeze care ar fi infracțiunea vizată. 'Poliția a fost informată de implicarea unui bărbat într-o altercație cu o fotoreporteră. Se pare că a împins-o', a scris poliția într-un comunicat. 'Facem apel la oricine a fost martor la incident să se prezinte la poliție', se mai spune în comunicat.

Anturajul lui Mel Gibson din Statele Unite a negat orice contact fizic între eroul din 'Braveheart' și fotoreporteră. 'Nu a existat niciun fel de contact fizic cu fotoreportera, care îl hărțuia pe clientul meu și pe prietena lui', a declarat reprezentantul actorului, Alan Nierob, într-un mesaj adresat Daily Telegraph.

Kristi Miller afirmă că Mel Gibson a continuat să o atace până când prietena lui l-a îndepărtat și i-a cerut scuze. 'Am crezut că o să-mi dea un pumn în față', a mai spus Kristi Miller, citată de AFP. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready