Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
16:41    |    26/08/2015

Eșec în medierea dintre Maradona și fosta soție pentru 6 milioane de dolari

Tentativa de mediere dintre fosta vedetă a fotbalului argentinian Diego Armando Maradona și fosta soție, pe care o acuză că este responsabilă pentru dispariția a aproximativ 6 milioane de dolari (5,2 milioane euro) din conturile sale, a eșuat, a anunțat, miercuri, avocatul Claudiei Villafane, informează AFP.

"Ședința de mediere s-a încheiat. Vom vedea ce vrea să facă Maradona și cel care îl reprezintă. Este posibil ca acest caz să ajungă în fața instanței, aici în Statele Unite", a declarat în cadrul unei conferințe de presă avocatul fostei soții a lui Maradona, Fernando Burlando.

Fostul căpitan al selecționatei argentiniene, în vârstă de 54 de ani, care susține că banii i-au dispărut din mai multe conturi bancare din Argentina și din străinătate, le-a cerut avocaților săi, la jumătatea lunii iulie, să solicite audieri în fața unui judecător și a unei mediatoare.

De la procesul de divorț intentat în 2003 de Claudia Villafane, în vârstă de 53 de ani, aceasta a obținut dreptul de a gestiona capitalul fostului soț, cu scopul de a păstra averea fiicelor sale, care au venit în apărarea mamei lor. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready