Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
09:00    |    19/09/2015

Gisele Bundchen - cel mai bine plătit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce și în acest an clasamentul Forbes al celor mai bine plătite fotomodele din lume, grație celor 44 de milioane de dolari pe care i-a câștigat și care i-au asigurat și poziția 56 în topul celor mai puternice personalități de pe glob, scrie ziarul 'Le Libre Belgique'.

Top-modelul care și-a anunțat recent retragerea de pe podiumurile de prezentare a modei și care acumulează în jur de 120.000 de dolari pe zi, domină pentru a noua oară clasamentul Forbes.

Ea este urmată de Cara Delevingne și Adriana Lima, ambele cu câte nouă milioane de dolari, ultimul loc de pe 'podium' fiind ocupat de Doutzen Kroes, unul din îngerii de la Victoria's Secret, care a realizat 7,5 milioane de dolari.

Poziția a patra a revenit Nataliei Vodianova, cu șapte milioane de dolari, iar locul al cincilea este împărțit de Miranda Kerr și Joan Smalls, care au încasat fiecare câte 5,5 milioane de dolari.

Lara Stone, Candice Swanepoel, Karlie Kloss și Alessandra Ambrosio se situează pe poziția a șasea, cu câte 5 milioane de dolari, fiind urmate de un grup alcătuit din Kate Moss, Caroline Murphy, Liu Wen și Daria Werbowy, care au acumulat câte 4,5 milioane de dolari. Cu câștiguri de 4 milioane de dolari, Kendall Jenner, ocupă locul opt, iar pe poziția a noua apar Hilary Roda, Kate Upton, Jourdan Dunn, Anja Rubik și Edita Vilkeviciute, care și-au adăugat în conturi câte 3,5 milioane de dolari. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready