Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
16:32    |    13/10/2015

Salma Hayek despre egalitatea de gen: Este timpul să definim cine suntem cu adevărat

Actrița Salma Hayek a fost recompensată recent la gala anuală 'Power of Woman' organizată de revista Variety, prilej cu care a vorbit despre egalitatea de gen la Hollywood și despre sfaturile pe care le dă noii generații de actrițe, scrie UPI.com.

Actrița de 49 de ani a fost celebrată vineri alături de alte vedete precum Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow și Oprah Winfrey la Beverly Wilshire Hotel din Beverly Hills pentru contribuțiile lor filantropice realizate de-a lungul anului.

Salma Hayek a vorbit cu acest prilej despre modalitatea în care mediul cinematografiei se schimbă pentru femei și despre cum acestea sunt din ce în ce mai bine reprezentate în lumea filmului.

'Nu suntem genul de femei care doar vor să vadă filmul în care vine un prinț și salvează pe toată lumea', a spus actrița născută în Mexic. 'Ne-am schimbat, însă nimeni nu a avut timp să se schimbe odată cu noi în această industrie a filmului. Deci este perioada cea mai bună să definim cine suntem și cred că aceasta este adevărata esența a egalității: nu doar când putem să facem atât de multe sau să strigăm cât mai tare, ci când avem cu adevărat libertatea să fim noi înșine în loc să încercăm să supraviețuim sau să rezistăm', a mai declarat Salma Hayek.

'Cred că cel mai important lucru care poate fi transmis noilor generații este să aibă curajul să fie unice, să fie curioase în legătură cu cine sunt cu adevărat, în loc să încerce să se integreze', a spus Hayek reporterilor.

Vara trecută, Hayek a fost în centrul atenției presei de peste ocean când l-a criticat pe afaceristul Donald Trump, implicat în cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA, ca urmare a remarcilor acestuia la adresa imigranților mexicani. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready