Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
16:40    |    15/10/2015

Heidi Klum după divorțul de Seal: "Sunt și mamă și tată pentru copii'

Femeile sunt capabile să se descurce cu multe sarcini și fac lucruri pe care bărbații nu le pot face, a declarat modelul Heidi Klum într-un interviu pentru revista Redbook, în care a vorbit despre experiența sa ca mamă singură după divorțul de cântărețul Seal, scrie UPI.com.

'Desigur, lucrurile s-au schimbat, însă nu s-au schimbat drastic', a spus Klum, 42 de ani, despre perioada de după divorțul de cel de-al doilea său soț, Seal, despre care modelul a spus că nu era tipul clasic de tată care să plece dimineața cu servieta spre birou și să vină seara acasă. 'El călătorea foarte mult. Copiii știau că programul face parte din slujba sa. Sunt mamă și tată în același timp pentru ei', a adăugat Heidi Klum.

'Foarte mulți bărbați se străduiesc destul de mult ca să înțeleagă ce au de făcut când au o singură sarcină. Și destul de des vor ca noi femeile să ne ocupăm și de acea sarcină, a mai spus Klum.

Klum și Seal se căsătoriseră în mai 2005. Cântărețul a adoptat-o, în 2009, pe fetița lui Klum, Leni, iar cei doi au împreună încă doi băieți, Henry și Johan, și o fetiță, Lou.

Heidi Klum a devenit celebră ca model pentru Victoria s Secret și este jurat în mai multe show-uri televizate 'Project Runway', 'Germany's Next Top Model' și 'America's Got Talent'. În ianuarie modelul și-a lansat propria linie de lenjerie, 'Heidi Klum Intimates'. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready