Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
21:51    |    25/09/2016

Jennifer Aniston despre divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie: "Este vorba de karma"

Nu se știe dacă Jennifer Aniston îi mai poartă vreun resentiment lui Brad Pitt. Totuși o încearcă un sentiment de satisfacție având în vedere că, potrivit declarațiilor acordate de un apropiat publicației US Weekly Magazine, Jennifer ar fi spus că "este o chestiune de karma".

Jennifer Aniston, fosta soție a lui Brad Pitt, ar fi declarat apropiaților că, "deși nu i-a dorit răul, a știut că ceva se va întâmpla mai devreme sau mai târziu", potrivit unui articol online publicat de ziarul ABC.

Aniston care în ultimul timp a trebuit să dezmintă numeroase zvonuri că ar fi însărcinată, s-a simțit mereu vizată când au existat informații privind o criză în cuplul Angelina-Brad.

Prin urmare, după informația publicată de TMZ că Angelina i-a cerut divorțul lui Brad Pitt, Jennifer a devenit marea protagonistă a rețelelor unde au curs glumele la adresa ei, fosta actriță din 'Friends' devenind un 'trending topic' pe Twitter.

Trebuie amintit că Aniston și Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, iar despărțirea lor a fost îndelung comentată, în dezavantajul lui Jennifer, care fusese părăsită de Brad pentru Angelina Jolie. După ce Pitt și Jolie și-au spus oficial "da", Aniston s-a declarat convinsă că Brad are ceea ce a meritat.

"Știam că Angelina nu este menită lui. Este o persoană prea complicată pentru el. El este un tip destul de simplu", spus Jennifer apropiaților ei, subliniind că este mâna destinului.

Actrița, care în prezent este căsătorită cu Justin Theroux, i-a dorit tot binele lui Brad și multă fericire în noua etapă a vieții sale.

AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready