Paris
London
New York
Tuesday, 16 April, 2024
Last Update 20:20
03:57    |    26/12/2016

Ultimul Craciun ! George Michael a murit la vârsta de 53 de ani

Starul, care a lansat cariera cu trupa Wham! în anii 1980 şi mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, "a murit în pace acasă" în locuinţa sa din Oxfordshire, a declarat impresarul său.

Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La inceputul acestei luni a fost anuntat ca producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael pe un nou album.

"Familia cere ca intimitatea lor să fie respectate în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu."

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariţie lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a mentine caile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pentru o parte tratamentului în spital.
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready