Paris
London
New York
Wednesday, 17 July, 2024
Last Update 13:59
11:04    |    29/05/2017

CANNES 2017 Nicole Kidman, laureată a Premiului special al juriului

Juriul celei de-a 70-a ediții aniversare a Festivalului de la Cannes a acordat actriței australiene Nicole Kidman, premiul special datorită prezenței sale în două filme aflate în competiție, "The Beguiled", al Sofiei Coppola, și "The Killing of a Sacred Deer" al regizorului grec Yorgos Lanthimos, relatează AFP.

La 49 de ani, Nicole Kidman a fost omniprezentă pe covorul roșu al acestei ediții jubiliare a festivalului cu trei filme în selecția oficială, dintre care două lungmetraje aflate în competiție.

Actrița australiană, care în cariera sa a trecut de la blockbustere la filme independente, s-a aflat pe afișul filmului "The Beguiled" al regizoarei Sofia Coppola, alături de Colin Farrell, Elle Fanning și Kirsten Dunst.

Ea s-a aflat de asemenea, tot alături de Colin Farrell, pe afișul dramei fantastice "The Killing of a Sacred Deer" al regizorului grec Yorgos Lanthimos, care a primit premiul pentru scenariu.

În afara competiției, actrița cu ten de porțelan, a fost prezentă pe Croazetă și în 'How to talk to girls at parties' al americanului John Cameron Mitchell, cu Elle Fanning în rolul principal, un film despre două tinere amatoare de punk care au o întâlnire cu extratereștrii în Londra anilor 70.

Nicole Kidman joacă de asemenea și în sezonul 2 al serialului 'Top of the Lake', al realizatoarei neo-zeelandeze Jane Campion, prezentat în ședință specială.

Kidman a câștigat trei premii Golden Globes și un Oscar în 2003 pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf în drama 'The Hours' al regizorului Stephen Daldry.

AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready