Paris
London
New York
Monday, 15 July, 2024
Last Update 13:59
20:06    |    24/11/2019

Presa: Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Halep: vreau să confirm că nu sunt nici logodită!

Simona Halep, 28 de ani, a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, 40 de ani, iar petrecerea a avut loc sâmbătă seară. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit evenimentul alături de apropiați, la un club din Mamaia, potrivit gsp.ro.

„Totul a fost ținut strict secret. În tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: «se dă semnul».

Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, a scris pe Facebook jurnalistul Decebal Rădulescu.

Cel mai probabil, nunta va avea loc după ultimul mare Grand Slam al anului 2020, în septembrie, la Constanța.

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020.  Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat de-al familiei Simonei Halep pentru Wowbiz.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a adăugat acesta.

Toni Iuruc, actualul iubit al Simonei Halep, este un machedon miliardar și a mai fost căsătorit de două ori. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Toni Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon.

 update: 

Simona Halep a dezminţit, duminică seară, într-o postare pe contul ei de Facebook, presupusa logodnă cu iubitul ei Toni Iuruc. "Contrar ştirilor din mass-media română, vreau să confirm că nu sunt nici logodită şi nici nu am stabilit data nunţii", spune Halep.

"Înţeleg că trăiesc o viaţă care mă pune în atenţia publicului, însă zvonurile privind viaţa mea privată sunt nereale şi dezamăgitoare, aşa că vreau să-mi informez fanii prin acest mesaj că zvonurile sunt false", a precizat campioana din Constanţa, adăugând că va anunţa "negreşit orice ştiri fericite despre o viitoare logodnă".

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready