Paris
London
New York
Thursday, 09 May, 2024
Last Update 13:59
01:02    |    04/12/2019

Scandal în SUA. Poze cu Melania Trump goală, în ziare!

Corespondentul CNN la Casa Albă, Kate Bennett, susține, într-o carte plină de atacuri la adresa familiei președintelui Donald Trump, că Melania l-ar suspecta pe Roger Stone, fost consilier al președintelui, că s-ar afla în spatele publicării fotografiilor nud din perioada în care lucra ca model, scrie EvZ.

Și, deși atât Stone cât și soția sa sau Melania Trump au negat aceste alegații, jurnalista CNN insistă, în cartea sa „Free, Melania: The Unauthorized Biography”, spunând că prima doamnă „refuză încă să creadă” aşa ceva.

Stone a respins aceste „fantezii”, iar Casa Albă și-a exprimat dispreţul față de minciunile din carte.

La vremea respectivă, Stone nu avea un rol formal în campania Trump, părăsind-o în august 2015. Dar el a rămas aproape de Trump, el însuși un maestru în utilizarea vieții personale pentru a genera subiecte tabloidelor, adesea ca mijloc de distragere a atenției.
Trump ar fi făcut-o intenţionat pentru a distrage atenţia presei

Teoria care circulă este că Trump ar fi ordonat trimiterea în presă a fotografiilor pentru a distrage atenţia de la propriul scandal legat de familia Khan, scandal care îi afecta şansele şi aşa mici de a deveni preşedintele Statelor Unite. Mai mult, Roger Stone nu trece printr-o perioadă prea bună – la mijlocul lunii noiembrie a fost găsit vinovat de obstrucţionarea investigaţiei lui Robert Mueller şi îşi aşteaptă pedeapsa.

Într-o declarație trimisă către Guardian, secretarul de presă al Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat: „Doamna Trump este surprinsă de declaraţiile lui Kate Bennett. Biroul nostru a lucrat cu Kate crezând că în carte va face o treabă cinstită. Din păcate, include multe detalii și opinii false, arătând că doamna Bennett a vorbit cu multe persoane anonime care nu o cunosc pe prima doamnă. Este dezamăgitor când oamenii, în special jurnaliștii, scriu cărți cu informații false doar pentru a profita din prima familie a Americii”.

Aceasta a trimis un text-declarație cerând să fie tipărită integral: „Ce s-a afirmat în cartea lui Kate Bennett este categoric fals și complet ilogic. Eu și soțul meu o cunoaștem pe Melania de când a început să se întâlnească cu președintele. O adorăm și credem că face o treabă fenomenală ca primă doamnă. Această afirmație este o încercare evidentă de a conduce spre o ruptură între soțul meu și președintele pe care l-a susținut atât de loial în ultimii 30 de ani. Nimeni nu a susținut alegerile președintelui mai puternic decât Roger Stone, iar scurgerea a ceva care ar dăuna perspectivelor sale de a fi reales nu are niciun sens. Kate Bennett lucrează pentru CNN și, prin urmare, nu se poate crede nimic din ceea ce spune”, a scris soţia lui Stone.

În 2016, Trump a eliminat controversele, spunând pentru New York Post că fotografiile au fost „făcute pentru o revistă europeană înainte de a o cunoaște pe Melania”, într-un moment în care soția sa „a fost unul dintre cele mai de succes modele și a făcut multe fotografii, inclusiv pentru coperte și reviste importante”.

„În Europa”, a spus Trump, „astfel de imagini sunt foarte la modă și obișnuite”. Un purtător de cuvânt al campaniei a declarat pentru CNN că nu este „nimic jenant”. Alte imagini nud cu Melania Trump, luate în avionul lui Trump, au fost publicate în revista GQ în 2000. Însuși Trump „a cerut ca fotografiile să fie livrate la biroul său”, a spus revista în 2016.

Bennett scrie că episodul a lăsat-o pe Melania „umilită, învinsă, jenată și speriată de fiul ei pe atunci mic”, notează msn.
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready