Paris
London
New York
Monday, 15 July, 2024
Last Update 13:59
07:40    |    12/04/2022

Britney Spears anunţă că este însărcinată cu cel de-al treilea copil

La cinci luni după ce a fost eliberată de justiţie de sub tutela tatălui ei, vedeta pop americană Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a anunţat luni că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, relatează AFP şi dpa.

"Am facut un test de sarcină... Ei bine... Aştept un bebeluş", a scris ea pe Instagram, canalul ei de comunicare preferat în timpul celor 13 ani de tutelă exercitaţi în principal de tatăl ei, Jamie Spears.

Cântăreaţa a afirmat că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o "fotografie pentru bani" cu ea însărcinată.

Pe Instagram, ea a menţionat chiar şi posibilitatea de a fi însărcinată cu gemeni şi îl numeşte pe logodnicul ei Sam Asghari - un antrenor în vârstă de 28 de ani, pe care l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip - "soţul meu".

Britney a continuat să se plângă că a fost deprimată ultima dată când a fost însărcinată şi că nu a primit sprijinul necesar.

"Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret rezervat", a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

"Răspândind multă bucurie şi dragoste", a scris Britney la finalul postării.

Un tribunal din Los Angeles a decis pe 12 noiembrie să-i redea cântăreţei controlul asupra vieţii sale personale, punând capăt tutelei exercitate de tatăl său, pe care vedeta a descris-o ca fiind "abuzivă".

La sfârşitul lunii iunie, Britney Spears a declarat în instanţă că a fost "traumatizată" de tutela ei. După cum a explicat ea atunci, cei care deţineau tutela i-au respins cererea de a-şi scoate steriletul pentru a putea avea un alt copil.

Cântăreaţa, care a împlinit 40 de ani pe 2 decembrie, este mama a doi băieţi adolescenţi, iar fostul ei soţ Kevin Federline deţine custodia acestora. AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready