Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
17:53    |    09/03/2014

Târgul de Turism al României va reuni 280 de companii din 24 de țări

Târgul de Turism al României va reuni, în perioada 13 - 16 martie, 280 de companii din 24 de țări, se arată într-un comunicat al Romexpo.

Târgul de Turism al României va ocupa o suprafață expozițională de aproximativ 16.000 de metri pătrați și va oferi românilor o ofertă variată de vacanțe la prețuri accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% și pot ajunge chiar și până la 50% în cazul ofertelor early booking.

Deși Grecia, Spania, Turcia și Bulgaria rămân, în continuare, printre destinațiile preferate ale românilor, conform agențiilor de turism, operatorii au pregătit și destinații exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plăti aproximativ 1.000 de euro de persoană pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile în China pornește de la 900 de euro.

Vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiază de până la 25% reducere la costul biletului și al cazării pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru doritorii de vacanțe autohtone, hotelurile și pensiunile atât de pe litoral cât și din zonele de munte sunt pregătite să primească turiștii în timpul vacanței pentru Sărbătorile Pascale dar și pe timpul verii. În acest an revin în atenție stațiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investiții semnificative în ultimul timp.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) — Romania și Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

În aceeași perioadă, la Romexpo, vor mai avea loc Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă și terpaii complementare dar și IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B din România adresat IMM-urilor.

Programul de vizitare va fi, în perioada 13 — 15 martie 2014, între 10.00 — 18.00, iar în data de 16 martie, între orele 10,00 — 16,00. Prețul biletului de intrare este de 15 lei.

AGERPRES

 

 

 

 
Banner
Banner
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready