Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
16:06    |    14/07/2013

Maria Grapini: Vrem să promovăm circuite de trasee - peşteri, saline sau castele

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că promovarea unor circuite, cum ar fi al peşterilor, salinelor sau castelelor, promovarea mult mai ţintit, pe produse, poate atrage un număr mai mare de turişti.

''Vrem să promovăm circuite de trasee. Lucrăm acum la circuitul peşterilor. România are peşteri extraordinare, care sunt prea puţin cunoscute. Circuitul peşterilor, circuitul salinelor (...), avem foarte multe saline: Slănic Prahova, Praid, Slănic Moldova şi atunci ne-am gândit să facem un circuit al salinelor pentru că sunt doritori. E turism de nişă, evident. Circuitul castelelor, în care se încadrează şi Târgoviştea. Vrem să facem un circuit al castelelor unde a stat Vlad Ţepeş. Poate fi un produs care atrage turişti. Avem Delta Dunării, rezervaţie unică în lume, nu numai în Europa. Mi-a prezentat preşedintele Consiliului Judeţean de acolo dorinţa de a avea un brand al Deltei Dunării'', a precizat ministrul Maria Grapini.

Acest tip de promovare ''mult mai ţintit, pe produse'' poate atrage mai mulţi turişti, a adăugat Maria Grapini.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a avut, sâmbătă, o întâlnire cu oficialităţile locale din judeţul Dâmboviţa cu care a discutat despre proiectele turistice din judeţ, precum şi despre necesitatea dezvoltării investiţiilor.

Sursa: AGERPRES

 
Banner
Banner
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready