Paris
London
New York
Sunday, 16 June, 2019
Last Update 20:21
16:21    |    16/04/2013

Sibiu: Hotelul Ana Tower, cel mai bun hotel Golden Tulip din Europa Centrală şi de Sud-Est

Hotelul Golden Tulip Ana Tower a primit marţi trofeul "Hotelul Anului 2012", pentru tot lanţul hotelier Golden Tulip - Louvre Hotels, din Centrul şi Sud-Estul Europei.

Hotelul sibian a găzduit anul trecut, 20.000 de turişti, a declarat, pentru AGERPRES, Claudiu Frăţilă, directorul general al Golden Tulip Ana Tower.

Programul de evaluare a fost condus de BDRC, cea mai mare firmă independentă britanică de profil, una dintre cele mai apreciate în domeniul evaluării de calitate în domeniul industriei hoteliere. Aceasta evaluare este completată de monitorizarea permanentă exercitată de Peacock Hotels privind respectarea procedurilor, standardelor şi comunicării.

Decizia acordării trofeelor anuale se bazează pe rezultatele unui laborios şi sofisticat Program de Asigurare a Calităţii (Quality Assurance Programme ), care are ca element principal un sistem de vizite neanunţate (mystery guest visit ) care verifică cu rigurozitate şi maxima exigenţă, evaluând şi comparând rezultatele privind calitatea spaţiilor, întreţinerea, curăţenia, serviciile, ambianţa, atitudinea, profesionalismul şi atenţia, identitatea vizuală a lanţului şi performanţele actului managerial.

"De subliniat că performanţele manageriale şi operaţionale au fost evaluate, consemnate şi atestate în urma unui exigent program de evaluare de tip "mistery guest" (vizite neanunţate) şi de monitorizare permanentă a utilizării valorilor, standardelor şi procedurilor proprii lanţului, în urma căruia Golden Tulip Ana Tower Sibiu a obţinut punctajul maxim din zona sa de referinţă geografică. (...) Aşa cum in 2010 tot un hotel din România a primit râvnita distincţie, sunt convins că în anii următori şi celelalte hoteluri din portofoliul local al Golden Tulip", a declarat, marţi, Paul Mărăşoiu, preşedintele Peacock Hotels - partenerul strategic al Golden Tulip - Louvre Hotels in România.

Hotelul Golden Tulip Ana Tower din Sibiu a fost inaugurat în urmă cu cinci ani, la un an după cel mai mare program cultural şi de turism din municipiu, Sibiu - Capitală Culturală Europeană.

În România, prin intermediul partenerului său strategic Peacock Hotels, grupul Golden Tulip este prezent cu hotelurile Golden Tulip Times şi Golden Tulip Victoria in Bucureşti, Golden Tulip Ana Dome în Cluj Napoca, Golden Tulip Mamaia în Constanţa, Golden Tulip Ana Tower în Sibiu, având în evaluare o serie de alte proiecte.

Golden Tulip şi Louvre ocupă locul opt in ierarhia marilor jucători pe piaţa hotelieră mondială, cu peste 1.000 de hoteluri, fiind prezent în 42 de ţări cu şapte mărci de hoteluri, de la una la cinci stele: Premičre Classe, Campanile, Kyriad, Kyriad Prestige, Tulip Inn, Golden Tulip şi Royal Tulip.

Sursa: AGERPRES

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready